Meer dan geslaagd

 

Privacy verklaring

Privacy verklaring

DE RIJONDERWIJZER – RIJOPLEIDINGEN & RIJTRAININGEN

De Rijonderwijzer hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De Rijonderwijzer houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.
  • verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
  • op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en deze respecteren

Als De Rijonderwijzer zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacy beleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens op onze website.

 

Waarvoor verwerken wij contactgegevens
Uw persoonsgegevens worden door De Rijonderwijzer verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:
• Het aangaan van overeenkomsten;
• Het begeleiden bij en uitvoeren van de rijopleiding.

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgend3e persoonsgegevens van u vragen:
• NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens;
• Telefoonnummer;
• E-mailadres;
• Geboortedatum, geboorteplaats

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen
Wij verwerken geen persoonsgegevens van minderjarigen tenzij de minderjarige deelneemt aan de 2toDrive opleiding (starten met het behalen van het rijbewijs vanaf de leeftijd van 16,5 jaar) of het behalen van het theoriecertificaat vanaf de leeftijd van 16 jaar.

Bewaartermijn
De Rijonderwijzer bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
• Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om
persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo
hebben we de volgende maatregelen genomen:
• Fysieke toegangsbeveiliging
• IT beveiliging

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan). Ook heeft u het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy. Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op.

Voor eventuele vragen hierover neem s.v.p. contact op met Marc van De Rijonderwijzer.

R

Unieke methode

Bij de Rijonderwijzer volg je autorijles volgens een speciale rijmethode. De praktijklessen worden met extra theorie ondersteund.

R

Gegarandeerd succes!

Door onze persoonlijke benadering, wij leveren maatwerk per leerling, hebben wij een hoog slagingspercentage.

R

Scherpe tarieven

Maak gebruik van onze speciale rijles pakketten en neem autorijles tegen scherpe tarieven! Alle pakketten zijn inclusief CBR examen.

R

Meer dan alleen rijles

Naast Motorrijlessen bieden wij ook antislip-trainingen, faalangst training, theorielessen en bieden we speciale begeleidingen voor leerlingen met AD(H)D en autisme.