Méér dan geslaagd

Over ons

Aangenaam,

Marc Hansen, De Rijonderwijzer

Mijn naam is Marc Hansen, 48 jaar en woonachtig in de Weihoek in Roosendaal. Samen met mijn vrouw Susanne heb ik twee zoons van 14 en 20. Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt en heb ik altijd jonge mensen mogen opleiden en begeleiden. De horeca verloor echter steeds meer mijn interesse, vandaar dat ik heb gezocht naar waar ik energie van krijg.

Sinds mijn jeugd is mijn passie voor auto’s ontstaan, dat gecombineerd met het werken met jongeren en ze iets leren heeft er toe geleid dat ik me heb omgeschoold en nu mijn eigen rijschool ben gestart. Men omschrijft mij vaak als een rustig persoon met geduld voor anderen. Iets wat goed van pas komt bij het leren autorijden.

Ik vind het belangrijk om altijd alles wat ik doe professioneel aan te pakken. Het concept van de Rijonderwijzer staat voor kwaliteit en klasse. Dit komt terug in het ontworpen logo, de lesauto, bedrijfskleding en mijn eigen visie over goed lesgeven. Dit alles onderscheid mij van andere rijscholen in de regio.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact met me op.
Hopelijk tot snel.

Groetjes,
Marc Hansen

Rijschoolhouder Marc Hanson, Roosendaal
R

Unieke methode

Bij de Rijonderwijzer volg je autorijles volgens een speciale rijmethode. De praktijklessen worden met extra theorie ondersteund.

R

Gegarandeerd succes!

Door onze persoonlijke benadering, wij leveren maatwerk per leerling, hebben wij een hoog slagingspercentage.

R

Scherpe tarieven

Maak gebruik van onze speciale rijles pakketten en neem autorijles tegen scherpe tarieven! Alle pakketten zijn inclusief CBR examen.

R

Meer dan alleen rijles

Naast autorijlessen bieden wij ook motorrrijles, rijangst coaching, faalangst training, theorielessen en bieden we speciale begeleidingen voor leerlingen met AD(H)D en autisme.