Méér dan geslaagd

Motorrijbewijs

Motorrijbewijs halen in Roosendaal. Nu ook A2

Motorrijden is fantastisch! Als je het veilig en op de juiste manier uitvoert. DE RIJONDERWIJZER onderscheidt zich doordat veiligheid vanaf de eerste motorrijles centraal staat. Het is aangetoond dat rijopleidingen gericht op risicoperceptie leiden tot veiliger rijgedrag en een verbeterde gevaarherkenning.

Je krijgt dus meer lessen dan de verplichte onderdelen voor het A-rijbewijs / A2 -rijbewijs. Hierdoor ga je straks met meer rijervaring weg op dan andere motorrijders.

Bekijk hier onze tarieven en pakketten >>

KNMV gediplomeerd instructeur. De kwaliteit is dus gewaarborgd​

Met alleen inhoudelijke kennis ben je er nog niet. De manier van lesgeven is natuurlijk ook erg belangrijk. Voor DE RIJONDERWIJZER draait motorrijden om perfectie. Die perfectie is belangrijk, omdat het ergens om gaat. Het is nou eenmaal geen computerspel waarbij je na een crash weer opstaat en vrolijk verder rijdt. Daarom krijg je bij DE RIJONDERWIJZER intensief motorrijles.

Kies voor

De Rijonderwijzer!

Mini Cooper icoon, USP de Rijonderwijzer

KNMV gediplomeerd instructeur

Je rijbewijs halen in Roosendaal

Tijdens de rijlessen voorzien wij in motorkleding, helm en handschoenen

Je rijbewijs halen in Roosendaal

100% transparant, geen risico, geen gedoe

Je rijbewijs halen in Roosendaal

Kwalitatief uitstekende en stoere lesmotoren

Je rijbewijs halen in Roosendaal

Vaste, ervaren, rustige leraar

Je rijbewijs halen in Roosendaal

Betaal in termijnen, zonder extra kosten

Bij De Rijonderwijzer:

  • Voorzien wij in motorkleding, helm, handschoenen en veiligheidsvestjes tijdens de rijlessen.
  • Rijdt de instructeur uiteraard mee op een volgmotor
  • Bieden wij motorrijlessen vanaf 20 jaar (rijbewijs A, A code 80 en A2)
  • Rijden we met BMW motoren. Lesmotoren: 2x BMW F750 GS, BMW G310R (A2). Volgmotor: BMW R1250 GS Adventure

HEB JE VRAGEN?

Vul het contactformulier in of bel ons op tel. nummer 0683 998 724. We staan je graag te woord!

Lid van de Koninklijke Vereniging Motorrijders Vereniging

Zo word je een veilige motorrijder

DE RIJONDERWIJZER geeft motorrijles op zijn manier. Hij streeft naar perfectie, om van jou een goede en veilige motorrijder te maken! Al deze methodes worden ingezet om jou vlotter te leren om veilig motor te rijden. Hierdoor heb je je A-rijbewijs sneller op zak!

Om jou goed en veilig te leren motorrijden, werken we met een maximum aantal klanten tegelijkertijd. Zo krijg jij alle tijd en aandacht om jouw motorrijbewijs te halen en een veilige rijstijl aan te leren.

Je rijdt op de nieuwste BMW motoren, met de nieuwste veiligheidssystemen en comfortsystemen. 1,5 uur motorrijles bij DE RIJONDERWIJZER betekent 90 minuten aandacht, coaching en instructie voor jou. (We gebruiken video-opnames, zodat je jezelf ziet rijden, oefenen en beter kunt worden).

Motorrijbewijs Roosendaal

Iedereen is welkom!

We werken we wel met een maximaal aantal klanten tegelijk. Hierdoor krijg je voldoende tijd en aandacht krijgt tijdens je les. Je kunt dus niet altijd direct beginnen na je proefles, maar als je eenmaal begonnen bent, kun je wel direct doorgaan.

De AVD lessen zijn tijdens kantooruren. We doen dat bewust omdat ’s avonds en in het weekend het verkeer te rustig is. We komen dan onvoldoende ‘lastige en complexe’ situaties tegen. En dat zijn juist vaak de leermomenten: hoe kun je die zien aankomen en oplossen? Maar nog slimmer: hoe kun je ze voorkomen? Vandaar dat we lessen tijdens kantooruren.

CODE 80

Wanneer je minimaal 2 jaar in het bezit bent van het rijbewijs A of 24 jaar of ouder bent, mag je overstappen naar de zware motor.

Wil jij je motorrijbewijs halen?

Vraag dan vrijblijvend je proefles aan! Ervaar zelf of DE RIJONDERWIJZER de geschikte motorrijschool voor jou is. Naderhand krijg je van ons een inschatting van jouw totale opleiding en de termijn waarop je kunt starten met je rijlessen. We zien je graag tijdens je proefles!

R

Unieke methode

Bij de Rijonderwijzer volg je motorrijles volgens een speciale rijmethode. De praktijklessen worden met extra theorie ondersteund.

R

Gegarandeerd succes!

Door onze persoonlijke benadering, wij leveren maatwerk per leerling, hebben wij een hoog slagingspercentage.

R

Scherpe tarieven

Maak gebruik van onze speciale rijles pakketten en neem autorijles tegen scherpe tarieven! Alle pakketten zijn inclusief AVB en AVD.

R

Meer dan alleen rijles

Naast motorrijlessen bieden wij ook rijangst coaching, faalangst training, theorielessen en bieden we speciale begeleidingen voor leerlingen met AD(H)D en autisme.